Automatizari electrice instalatii frigorifice

AUTOMATIZARI ELECTRICE INSTALATII FRIGORIFICE PANOURI ELECTRICE Pentru ca cele trei obiective importante ale instalatiei frigorifice sa fie atinse, controlul riguros al temperaturii, consumul cat mai redus de energie si fiabilitate este nevoie de un control extrem de precis al instalatiei. Acesta este rolul panoului electric de comanda si control al instalatiei. Proiectam si executam orice tip de panouri electrice pentru instalatii frigorifice. De la cele mai simple solutii la cele mai complexe aplicatii -panouri electrice pentru instalatii cu grupuri de condensare -panouri electrice pentru grupuri de compresoare pentru mai multi consumatori frigorifici. -panouri electrice pentru comanda spatiilor racite. -panouri electrice pentru comanda vitrinelor frigorifice.

SOLUTII DE MONITORIZARE Sistemele de monitorizare permit vizualizarea in timp real a majoritatii parametrilor de functionare ai instalatiei.De asemenea sistemul de monitorizare alarmeaza imediat aparitia unei defectiuni sau depasirea valorii parametrilor setati.

Supraîncălzire redusă, presiune de vaporizare mai mare şi COP mai bun . Avantajele unui controler electronic de supraîncălzire sunt evidente. Vaporizatorul este întotdeauna umplut în mod optim cu agent frigorific, chiar la variaţii mari de sarcină, ceea ce înseamnă o gamă extrem de largă de condiţii de operare la sarcină parţială, putându-se injecta cantitatea exactă de refrigerant. Aceasta se face prin detectarea constantă a valorii supraîncălzirii în vaporizator prin intermediul unui traductor de presiune si a unui senzor de temperatura foarte sensibil şi transmiterea acestor informatii la controler in timp aproape real. Pe baza acestor informatii controlerul poate acţiona pentru a atinge un nivel optim redus de supraîncălzire. Această reglare adaptativă a injecţiei de refrigerent duce la utilizarea optimă a vaporizatorului şi, astfel, la cea mai mare presiune de vaporizare posibilă ce se poate atinge în instalaţia respectivă. Aceasta nu duce doar la valori mai mari ale COP, ci şi la economie de energie, deoarece valoarea COP este egală cu capacitatea de răcire impartita la consumul de energie. In acest sens preocuparea noastra o constituie in permanenta, sa asiguram cele mai mari performante instalatiei frigorifice pe care o detineti.

 

horeco-frigo-service-clienti-clienti alba (1) horeco-frigo-service-agras-alba (2) Supremia-horec-frigo-service-alba (1)