Control si automatizari instalatii frigorifice

CONTROL SI AUTOMATIZARI INSTALATII FRIGORIFICE

Oferim o gama diversificata de dispozitive mecanice și electronice de automatizare pentru instalatii frigorifice,ce include: – Valve termostatice de expansiune. – Ventile electromagnetice. – Termostate și controlere de presiune. – Regulatoare de presiune. – Regulatoare de temperatura. – Filtre deshidratoare. -Robinete de inchidere manuale.

PROTECTIE SI CONTROL Presostate de inalta si joasa presiune Presostate diferentiale de ulei Electroventile Manometre Senzori de temperatura Regulatoare de presiune

AVANTAJELE CLIENTULUI Solutiile noastre sunt concepute sa rezolve orice tip de problema, simpla sau complexa. Pentru fiecare client concepem o solutie, cea mai buna solutie din punct de vedere tehnic , tehnologic si economic, pentru situatia respectiva. De la o simpla vitrina frigorifica, pana la situatii cu numeroase si variate zone racite de depozitare sau prezentare, orice problema este analizata si va primi cea mai buna solutie de automatizare si monitorizare.

Modul in care intelegem sa colaboram cu clientii nostri, formand parteneriate pe perioade indelungate, va va permite sa alocati mai mult timp si mai multa incredere dezvoltarii afacerii pe care o administrati.

1 45917