Grupuri si centrale frigorifice

centrala-UMCPăstrarea produselor alimentare  in conditii optime de temperatura si umiditate este cea mai importanta măsura pentru menținerea calității și extinderea  termenului de pastrare.
HORECO FRIGO SERVICE ALBA ofera  soluții complete prin realizarea conceptului instalațiilor frigorifice pentru depozite de produse refrigerate și congelate, pentru fructe și legume, abatoare și fabrici de preparate din carne și supermarket-uri, prin:

GRUPURI DE CONDENSARE

Reprezinta  ansamblul format din compresor-condensator-rezervor de lichid, impreuna cu elementele de circuit frigorific aferente.
Acoperim un domeniu de capacitati intre  0.7 kW si 75 kW.
Utilizam compresoare 
Tecumseh pentru capacitati mici, Copeland scroll pentru capacitate medii si Copeland sau Bitzer semiermetic pentru capacitate mari.

 GRUPURI DE COMPRESOARE

Capacitatile frigorifice de peste 100 kW se obtin de obicei cu compresoare legate in paralel. Aceastea constituie grupurile de compresoare sau centralele frigorifice. Sunt montate pe un sasiu metallic alaturi de alte componente ale acestui tip de sistem (separator si rezervor de ulei, rezervor de lichid).

1 45917