Mobilier si vitrine frigorifice

 

vitrine_plugin_horeco-frigo-service

Vitrine frigorifice Plug-In

vitrine_remote_horeco0frigo-service

Vitrine frigorifice Remote

vitrine_lenari_horeco-frigo-service

Gama Lenari

 Oferim o gama completa de vitrine, rafturi si lazi frigorifice pentru orice tipuri de market-uri pentru pastrarea produselor refrigerate sau congelate in functie de cerinte. Acestea pot fi dotate cu agregate incorporate sau cu agregate externe.Vitrinele sunt dotate cu controlere electronice pentru controlul temperaturilor si a decongelarilor automate.

RAFTURI FRIGORIFICE sunt destinate afisarii si vanzarii mezelurilor, in intervalul de temperatura de +1°C /+10°C. Lateralele si carcasa sunt izolate cu spuma poliuretanica, ceea ce garanteaza o izolare corespunzatoare. Rafturile contine patru randuri de polite ajustabile pe inaltime si inclinare. Perdeaua pe timp de noapte asigura un consum redus de energie. Multumita sistemului dinamic de racire si suprafetei de expunere considerabila, este recomandat atat pentru magazine mari cat si pentru magazine mici. Datorita constructiei sale, se poate integra rapid si cu usurinta in linii. In standard, raftul este echipat cu agregat frigorific intern, dar se poate conecta si la agregat frigorific extern.

CAMERE MODULARE Camerele modulare au urmatoarele caracteristici: • pereti si tavan acoperite cu plastisol alb alimentar. • pardoseala acoperita cu inox antialunecare. • usa cu gol de trecere 800x1850mm, sistem de incuiere si deschidere din interior, cu rezistenta electrica in toc la usile de congelare. • imbinarea panourilor se realizeaza prin sistem de imbinare incastrat cu carlige. • unitatile frigorifice monobloc, se monteaza pe orice panou lateral si sunt dotate cu thermostat electronic de control, compresor ermetic, condensare cu aer, decongelare automata, iluminare interioara, cablu pentru alimentarea rezistentei electrice la usile de congelare, cablu pentru microintrerupator de usa.

 

1 9 5 17cofetaria-corina-horeco-frigo-service (3)