Usi pentru camere frigorifice

Perdele Usi frigorifice de tip culisant Usi frigorifice glisante Usi pivotante

 

 

USI PENTRU CAMERE FRIGORIFICE Ușile frigorifice pentru diverse temperaturi au grosimea blatului diferita în funcție de aplicația Dvs și sunt izolate cu poliuretan injectat și expandat cu densitatea de 38/40kg/mc. Acoperirea standard este din tabla acoperita cu plastic alb alimentar. In funcție de aplicația Dvs, va stam la dispoziție cu diverse modele de uși:
– temperaturi pozitive – avand grosimea izolatiei de 70 mm – temperaturi medii- avand grosimea izolatiei de 90 mm – temperaturi negative – avand grosimea izolatiei de 120 mm – temperaturi sub -35 oC – avand grosimea izolatiei de 120 mm si rezistenta de incalzire dubla. Etansarea acestor usi poate fi pe toc sau pardoseala, iar montajul se realizeaza pe panou si/ sau pe zidarie. Usile frigorifice pot fi batante sau glisante.

Usi si camere frigorifice din sistemul de glisare Mirror pot fi folosite pentru oricare dintre modelele de usi , cu sau fara cadru, cu dimensiuni de pana la 4000 x 4000 mm. Configuratia sinei si designul, asigura o aliniere perfecta a usii si previne orice risc de deraiere. Acest sistem a fost conceput pentru a asigura o instalare rapida si simpla.

Manerul este prevazut cu yala pentru inchidere cu cheie si buton anti-panica pentru deschidere si din interior

horeco-frigo-service-carmes-mesentea (1)horeco-frigo-service-agras-alba (3)usi-camere-frigorifice-horeco-frigo-service-alba (4)usi-camere-frigorifice-horeco-frigo-service-alba (1)