Insule frigorifice

LMC Calypso 03

CALYPSO_echipamente-frigorifice-alba

Insula frigorifica LMC Calypso 03 este o vitrina frigorifica de expunere si vanzare tip autoservire pentru produse refrigerate la temperatura de -1°C/+5°C. Este echipata cu grup frigorific, sistem de racire dinamic, decongelare automata a vaporizatorului si evaporarea automata a condensului. Carcasa insulei frigorifice este izolata cu spuma poliuretanica. LMC Calypso 03 este indicata in special magazinelor de dimensiune medie si mare.

Pagina producatorului >>


LMC Calypso 02

calypso02_th_echipamente-frigorifice-alba

Insula frigorifica LMC Calypso 02 este o vitrina frigorifica de expunere si vanzare tip autoservire pentru produse congelate la temperatura de -18°C/-22°C sau refrigerate la temperatura de -1°C/+5°C. Este echipata cu doua grupuri frigorifice, sistem de racire dinamic, decongelare automata a vaporizatorului si evaporarea automata a condensului. Carcasa insulei frigorifice este izolata cu spuma poliuretanica. LMC Calypso 02 este indicata in special magazinelor de dimensiune media si mare.

Pagina producatorului >>


LMC Calypso 01

calypso01_th_echipamente-frigorifice-alba

Insula frigorifica LMC Calypso 01 este o vitrina frigorifica de expunere si vanzare tip autoservire pentru produse congelate la temperatura de -18°C/-22°C sau refrigerate la temperatura de -1°C/+5°C. Este echipata cu doua grupuri frigorifice, sistem de racire dinamic, decongelare automata a vaporizatorului si evaporarea automata a condensului. Carcasa insulei frigorifice este izolata cu spuma poliuretanica. LMC Calypso 01 este indicata in special magazinelor de dimensiune media si mare.

Pagina producatorului >>


 

1 45917