Mobilier pentru cofetarii

Acest model de vitrine frigorifice este destinat expunerii dulciurilor si produselor de patiserie in cofetarii, restaurante, magazine si supermarketuri, brutarii, benzinarii, etc.

LCC Carina 05

LCC_CARINA_horeco-frigo-service-srl-alba

Principala caracteristică a vitrinei LCC Carina 05 este design-ul proaspăt, luminos. Vitrina LCC Carina 05 este alegerea ideală pentru expunerea produselor de patiserie si cofetarie, în cafenele, restaurante, magazine si supermarket-uri, brutării, statii de benzină etc. LCC Carina 05 se produce in trei variante: frigorifica, neutra si calda. Suprafata de expunere este din inox iar polita este iluminata.

Pagina producatorului >>


 

LCC Carina 04

LCC_Carina_04_horeco-frigo-service-srl-alba

Principala caracteristică a vitrinei LCC Carina 04 este design-ul proaspăt, luminos. Vitrina LCC Carina 04 este alegerea ideală pentru expunerea produselor de patiserie si cofetarie, în cafenele, restaurante, magazine si supermarket-uri, brutării, statii de benzină etc. LCC Carina 04 se produce in trei variante: frigorifica, neutra si calda. Suprafata de expunere este din inox iar polita este iluminata.

Pagina producatorului >>


 

LCC Carina 03

LCC_Carina_03_horeco-frigo-service-srl-alba

Principala caracteristică a vitrinei LCC Carina 03 este design-ul proaspăt, luminos. Vitrina LCC Carina 03 este alegerea ideală pentru expunerea produselor de patiserie si cofetarie, în cafenele, restaurante, magazine si supermarket-uri, brutării, statii de benzină etc. LCC Carina 03 se produce in trei variante: frigorifica, neutra si calda. Suprafata de expunere este din inox iar polita este iluminata.

Pagina producatorului >>


 

RSL LEO 02

RSL_Leo_02_horeco-frigo-service-srl-alba

Raftul nefrigorific RSL LEO 02 este destinat pentru afișarea și vânzarea de panificație și patiserie.

Pagina producatorului >>


 

LCV Volans

LCV_VOLANS_horeco-frigo-service-srl-alba

Principala caracteristică a vitrinei LCV Volans este design-ul proaspăt, luminos. Vitrina LCV Volans este alegerea ideală pentru expunerea produselor de patiserie si cofetarie, în cafenele, restaurante, magazine si supermarket-uri, brutării, statii de benzină etc. LCV Volans se produce in trei variante: frigorifica, neutra si calda. Suprafata de expunere este din inox iar polita este iluminata.

Pagina producatorului >>


 

LCP Phoenix

LCP_Phoenix_horeco-frigo-service-srl-alba

Principala caracteristică a vitrinei LCP Phoenix  este design-ul proaspăt, luminos. Vitrina LCP Phoenix este alegerea ideală pentru expunerea produselor de patiserie si cofetarie, în cafenele, restaurante, magazine si supermarket-uri, brutării, statii de benzină etc. LCP Phoenix se produce in trei variante: frigorifica, neutra si calda. Suprafata de expunere este din inox iar polita este iluminata.

Pagina producatorului >>


RSL Leo

leo_th_horeco-frigo-service-srl-alba

Raftul nefrigorific RSL Leo este destinat expunerii si vanzarii produselor de patisserie si cofetarie. Patru polite luminate si iluminatul superior ajuta la prezentarea produselor. Raftul RSL Leo este produs in module de cate 1,0m, cu profile vopsite in doua culor: auriu si argintiu, combinat cu lemn de culoare: cireasa oxford, stejar, mahon sau argintiu. Raftul RSL Leo poate fi conectat usor in linii si impreuna cu vitrina SCA Antila si LCC Carina, creeaza un desing uniform si unic pentru cofetarii, brutarii, restaurante si cafenele.

Pagina producatorului >>


SCA Antila 02

antila02_th_horeco-frigo-service-srl-alba

Vitrina frigorifica SCA Antila 02 destinata expounerii produselor de patisserie, prajituri cu crema, deserturi etc. la temperatura de +2°C/+10°C. Vitrina este produsa in doua variante, una cu polite rotative, ce-a dea doua cu polite fixe, reglabile pe inaltime. SCA Antila 02 poate avea profilele geamulurilor vopsite in auriu sau argintiu, iar bordurile din lemn de culoare: cireasa oxford, stejar, mahon sau argintiu. Vitrina SCA Antila 02 impreuna cu vitrina de cofetarie LCC Carina 02 si raftul nefrigorific RSL Leo, creeaza o linie unica de prezentare in cofetarii, brutarii, restaurante si cafenele.

Pagina producatorului >>


 

RCC Carina

rcc_carina_th_horeco-frigo-service-srl-alba

Principala caracteristică a vitrinei RCC Carina este design-ul proaspăt, luminos. Vitrina RCC Carina este alegerea ideală pentru expunerea produselor de patiserie si cofetarie, în cafenele, restaurante, magazine si supermarket-uri, brutării, statii de benzină etc. Vitrina RCC Carina asigura nivelul optim temperatura de +3°C/+8°C. Este dotata cu sistem de racire dinamic. Zona de expunere din sticla, in standard, este cu trei randuri de rafturi iluminate. Aceasta vitrina se poate alatura cu usurinta unei linii de vanzare, impreuna cu colturi, masa pentru casa de marcat in acelasi stil de culori.

Pagina producatorului >>


LCC Carina 02

carina02_th_horeco-frigo-service-srl-alba

Principala caracteristică a vitrinei LCC CARINA 02 este design-ul proaspăt, luminos. Vitrina LCC CARINA 02 este alegerea ideală pentru expunerea produselor de patiserie si cofetarie, în cafenele, restaurante, magazine si supermarket-uri, brutării, statii de benzină etc. Usile culisante din geam dublu garanteaza izolarea corecta a vitrinei frigorifice. LCC CARINA 02 este disponibila in doua variante, cu higrostat si fara. Varianta cu higrostat asigura nivelul optim de umiditate si temperatura de +6°C/+11°C. Aceasta versiune este recomandata in special pentru produsele sensibile la variatii ale umiditatii. LCC CARINA 02 fara higrostat si cu temeperaturi intre +3°C si +8°C este potrivit pentru pastrarea prajiturilor, produselor de panificatie, aperitivelor, sandwich-urilor, snaks-urilor si produselor de panificatie.  Ambele variante sunt dotate cu sistem de racire dinamic. Zona de expunere din sticla, in standard, este cu trei randuri de rafturi iluminate. Aceasta vitrina se poate alatura cu usurinta unei linii de vanzare, impreuna cu colturi, masa pentru casa de marcat in acelasi stil de culori.

Pagina producatorului >>


LMS Sagitta

sagita_th_horeco-frigo-service-srl-alba

Vitrina frigorifica LMS Sagitta pentru inghetata este un produs perfect pentru expunerea si vanzarea de inghetata in cupe, mentinuta la un interval de temperatura de -14°C/-21°C. Dispozitivul este dotat cu sistem de ventilatie, decongelare automata, sistem de vaporizare a condensatorului, geam curbat incalzit. Interiorul vitrinei frigorifice este facut din otel inoxidabil. Elementele din lemn si partile din metal vopsite in camp electrostatic constituie detalii estetice. Dimensiunea vitrinei LMS Sagitta depinde de numarul de recipienti (12, 16 sau 24). Aceasta vitrina de inghetata poate fi asamblata cu usurinta intr-o linie de vanzare, impreuna cu vitrina frigorifica pentru cofetarie LCC Carina 02, casa de marcat si colturi. Aspectul modern al vitrinei LMS Sagitta transforma orice cofetarie si gelaterie intr-un loc placut.

Pagina producatorului >>


1 45917