Vitrine orizontale

LCC Catania

LCCCATANIA_echipamente-frigorifice

LCC Catania este destinata expunerii si vanzarii produselor alimentare, in special a produselor lactate, carnii si produselor din carne. Este echipata cu sistem hidraulic de ridicare a geamului frontal. Multumita acestui sistem, manevrabilitatea vitrinei este mai eficienta: asezarea marfii si curatarea vitrinei sunt realizabile mult mai usor. Vitrina LCC Catania are in componenta o camera de depozitare a alimentelor ce este amplasata sub suprafata de expunere. Vitrina LCC Catania are un sistem de racire dinamic ce poate functiona cu agregat frigorific intern. Poate, de asemenea, sa fie alimentata cu agent frigorific de la un agregat frigorific extern.

Pagina producatorului >>


 

LCT Tucana 02

LCT_TUCANA02_echipamente-frigorifice

LCT Tucana 02 este destinata expunerii si vanzarii produselor alimentare, in special a produselor lactate, carnii si produselor din carne. Este echipata cu sistem hidraulic de ridicare a geamului frontal. Multumita acestui sistem, manevrabilitatea vitrinei este mai eficienta: asezarea marfii si curatarea vitrinei sunt realizabile mult mai usor. Vitrina LCT Tucana 02 este echipata cu sistem de iluminat cu o lampa fluorescenta si termostat electronic. De asemenea, are in componenta o camera de depozitare a alimentelor ce este amplasata sub suprafata de expunere. Vitrina LCT Tucana 02 are un sistem de racire dinamic ce poate functiona cu agregat frigorific intern. Poate, de asemenea, sa fie alimentata cu agent frigorific de la un agregat frigorific extern.

Pagina producatorului >>


LCT Tucana

tucana_th_echipamente-frigorifice

LCT Tucana este destinata expunerii si vanzarii produselor alimentare, in special a produselor lactate, carnii si produselor din carne. Este echipata cu sistem hidraulic de ridicare a geamului frontal. Multumita acestui sistem, manevrabilitatea vitrinei este mai eficienta: asezarea marfii si curatarea vitrinei sunt realizabile mult mai usor. Vitrina LCT Tucana este echipata cu sistem de iluminat cu o lampa fluorescenta si termostat electronic. De asemenea, are in componenta o camera de depozitare a alimentelor ce este amplasata sub suprafata de expunere. Vitrina LCT TUCANA are un sistem de racire dinamic ce poate functiona cu agregat frigorific intern. Poate, de asemenea, sa fie alimentata cu agent frigorific de la un agregat frigorific extern.

Pagina producatorului >>


 

LCD Dorado / LCD Dorado D

lcd_dorado_echipamente-frigorifice

Vitrina frigorifica LCD Dorado / LCD Dorado D este destinata expunerii si vanzarii produselor alimentare, in special a produselor lactate, carnii si produselor din carne. Vitrina frigorifica are un profil lat din aluminiu iluminat, ce poate fi folosit in acelasi timp pe post de raft. Permite expunerea alimentelor de dimensiuni reduse. Muchia geamului frontal are profil de aluminiu in partea de sus, ceea ce faciliteaza accesul in interiorul vitrinei. Vitrina frigorifica LCD Dorado este iluminata suplimentar in partea inferioara, ceea ce produce un efect vizual si estetic mai bun. De asemenea, are in componenta o camera de depozitare a alimentelor ce este amplasata sub suprafata de expunere. Este echipata in varianta standard cu agregat frigorific, fiind disponibila in versiunea cu racire statica LCD Dorado si cu racire dinamica LCD Dorado D. Datorita constructiei sale, se poate integra rapid si cu usurinta in linii.

Pagina producatorului >>


LCO Orion

orion_th_echipamente-frigorifice

Vitrina frigorifica LCO ORION este realizata pentru expunerea si vanzarea alimentelor, produselor lactate principale, carnii si produselor din carne. Fabricata in diferite marimi, cu colt interior sau exterior, este de preferat a fi folosita in magazine mici, dar la fel de bine si in magazine mari. De asemenea, are in componenta o camera de depozitare a alimentelor ce este amplasata sub suprafata de expunere. Vitrina frigorifica este echipata cu sistem static de racire ce functioneaza cu agregat frigorific intern. Datorita constructiei sale, se poate integra rapid si cu usurinta in linii.

Pagina producatorului >>


 

LMD Dorado / LMD Dorado D

dorado_th_echipamente-frigorifice

Vitrina frigorifica de congelare LMD Dorado / LMD Dorado D este destinata expunerii si vanzarii produselor alimentare la teperaturi de la -180C. Agregatul intern, versiunea statica LMD Dorado (a se tine cont ca exista si varianta cu racire dinamica LMD Dorado D) si suprafata de expunere mare, sunt avantajele principale. Vitrina LMD Dorado / LMD Dorado D este echipata cu controler electronic pentru reglarea temperaturii si decongelarii. Datorita cosurilor din interiorul vitrinei, marfa este mult mai usor de aranjat si prezentat. Rezistenta din fata geamului previne aburirea geamului. Multumita posibilitatii deschiderii geamului frontal, curatarea acestuia este mult mai usoara. Lateralele si carcasa sunt izolate cu spuma poliuretan.

Pagina producatorului >>


 

LCG Gemini SL H

gemini lcg sl h_echipamente-frigorifice

Vitrina frigorifica LCG Gemini SL H este realizata pentru expunerea si vanzarea alimentelor, produselor lactate principale, carnii si produselor din carne. Dimensiunile relative mici ale vitrinei LCG Gemini SL H duc la folosirea lor, de preferat, in magazine mici. Politele intermediare ajuta la expunerea produselor de dimensiuni reduse. De asemenea, are in componenta o camera de depozitare a alimentelor ce este amplasata sub suprafata de expunere. Vitrina frigorifica este echipata cu sistem static de racire ce functioneaza cu agregat frigorific intern.

Pagina producatorului >>


 

LCG Gemini SL

gemini_sl_th_echipamente-frigorifice

Vitrina frigorifica LCG Gemini SL este realizata pentru expunerea si vanzarea alimentelor, produselor lactate principale, carnii si produselor din carne. Dimensiunile relative mici ale vitrinei LCG Gemini duc la folosirea lor, de preferat, in magazine mici. Polita intermediara ajuta la expunerea produselor de dimensiuni reduse. De asemenea, are in componenta o camera de depozitare a alimentelor ce este amplasata sub suprafata de expunere. Vitrina frigorifica este echipata cu sistem static de racire ce functioneaza cu agregat frigorific intern.

Pagina producatorului >>


LCG Gemini

gemini_th_echipamente-frigorifice

Vitrina frigorifica LCG Gemini este realizata pentru expunerea si vanzarea alimentelor, produselor lactate principale, carnii si produselor din carne. Dimensiunile relative mici ale vitrinei LCG Gemini duc la folosirea lor, de preferat, in magazine mici. De asemenea, are in componenta o camera de depozitare a alimentelor ce este amplasata sub suprafata de expunere. Vitrina frigorifica este echipata cu sistem static de racire ce functioneaza cu agregat frigorific intern. Datorita constructiei sale, se poate integra rapid si cu usurinta in linii.

Pagina producatorului >>


 

1 45917