Vitrine verticale

SML Lynx

SML_LYNX_echipamente-frigorifice-alba

Raftul frigorific SML Lynx este destinat expunerii produselor congelate. Este echipat cu usi de sticla iluminate cu LED pe verticala si cu sistem de racire dinamic. Decongelarea raftului SML Lynx se realizeaza cu gaze calde. Este ideal atat pentru magazine mici cat si pentru supermarket-uri. Este echipat cu agregat frigorific intern, dar se poate deasemenea adapta si pentru instalarea unui grup frigorific extern.

Pagina producatorului >>


RCS Scorpion 04

scorpion04_echipamente-frigorifice-alba

Raftul frigorific RCS Scorpion 04 este destinat expunerii si vanzarii produselor alimentare cu pastrare la o temeperatura de +2/+10°C. Carcasa raftului este izolata cu spuma poliuretan, ceea ce garanteaza o izolare propice a acestui produs. Datorita lateralelor fabricate din sticla, raftul are un aspect modern si face din orice magazin un loc placut. Cele patru randuri de rafturi din interior pot fi reglate pe inaltime si in diverse unghiuri de atarnare. Produsul este echipat cu ecran manual pe timp de noapte, ce duce la minimizarea consumului de energie pe perioada in care magazinul este inchis. Punctele forte ale acestui produs sunt: sistemul de racire dinamic si suprafata mare de expunere. Datorita acesteia, RCS Scorpion 04 este utilizat cu succes atat in magazine mici, cat si in magazine mari. Are deasemenea o constructie care permite asamblarea usoara si rapida in spatiile de vanzare. Este echipat cu agregat frigorific intern, dar se poate deasemenea adapta si pentru instalarea unui grup frigorific extern. RCS Scorpion 04 are un panou luminos la partea superioara pentru reclame. Pe acest panou se poate posta orice inscriptie, fotografie sau marca (in functie de dorinta).

Pagina producatorului >>


RCS Scorpion 03

scorpion03_th_echipamente-frigorifice-alba

Raftul frigorific RCS Scorpion 03 este destinat expunerii si vanzarii produselor alimentare cu pastrare la o temeperatura de +2/+10°C. Carcasa raftului este izolata cu spuma poliuretan, ceea ce garanteaza o izolare propice a acestui produs. Datorita lateralelor fabricate din sticla, raftul are un aspect modern si face din orice magazin un loc placut. Cele patru randuri de rafturi din interior pot fi reglate pe inaltime si in diverse unghiuri de atarnare. Produsul este echipat cu ecran manual pe timp de noapte, ce duce la minimizarea consumului de energie pe perioada in care magazinul este inchis. Punctele forte ale acestui produs sunt: sistemul de racire dinamic si suprafata mare de expunere. Datorita acesteia, RCS Scorpion 03 este utilizat cu succes atat in magazine mici, cat si in magazine mari. Are deasemenea o constructie care permite asamblarea usoara si rapida in spatiile de vanzare. Este echipat cu agregat frigorific intern, dar se poate deasemenea adapta si pentru instalarea unui grup frigorific extern. RCS Scorpion 03 are un panou luminos la partea superioara pentru reclame. Pe acest panou se poate posta orice inscriptie, fotografie sau marca (in functie de dorinta).

Pagina producatorului >>


RCS Scorpion 02 Mini

scorpion02_mini_th_echipamente-frigorifice-alba

Raftul frigorific RCS Scorpion 02 Mini este destinat expunerii si vanzarii de diferite produse in intervalul de temperatura +3 / +8°C. Lateralele si carcasa sunt izolate cu spuma poliuretan, ceea ce garanteaza o izolare corespunzatoare. Raftul contine patru randuri de polite ajustabile pe inaltime si inclinare. Datorita constructiei sale, se poate integra rapid si cu usurinta in linii. In standard, raftul este echipat cu agregat frigorific intern, dar se poate conecta si la agregat frigorific extern. Acest model de raft este ideal pentru statiile de carburant si deasemenea pentru patiserii sau cafenele.

Pagina producatorului >>


RCS Scorpion 01 Mini

 scorpion01_mini_th_echipamente-frigorifice-alba

Raftul frigorific RCS Scorpion 02 Mini este destinat expunerii si vanzarii de diferite produse in intervalul de temperatura +3°C / +8°C. Lateralele si carcasa sunt izolate cu spuma poliuretan, ceea ce garanteaza o izolare corespunzatoare. Raftul contine doua randuri de polite ajustabile pe inaltime. In standard, raftul este echipat cu agregat frigorific intern. Acest model de raft este ideal pentru statiile de carburant si deasemenea pentru patiserii sau cafenele.

Pagina producatorului >>


RCS Scorpion 02

scorpion02_th_echipamente-frigorifice-alba

Raftul frigorific RCS Scorpion 02 este destinat afisarii si vanzarii mezelurilor, in intervalul de temperatura de +1°C/+10°C. Raftul contine patru randuri de polite ajustabile pe inaltime si inclinare. Perdeaua pe timp de noapte asigura un consum redus de energie. Datorita constructiei sale, se poate integra rapid si cu usurinta in linii. In standard, raftul este echipat cu agregat frigorific intern, dar se poate conecta si la agregat frigorific extern.

Pagina producatorului >>


RCS Scorpion 01

scorpion01_th_echipamente-frigorifice-alba

Raftul frigorific RCS SCORPION 01 este destinat afisarii si vanzarii mezelurilor, in intervalul de Raftul frigorific RCS Scorpion 01 este destinat afisarii si vanzarii mezelurilor, in intervalul de temperatura de +1°C /+10°C. Lateralele si carcasa sunt izolate cu spuma poliuretan, ceea ce garanteaza o izolare corespunzatoare. Raftul contine patru randuri de polite ajustabile pe inaltime si inclinare. Perdeaua pe timp de noapte asigura un consum redus de energie. Multumita sistemului dinamic de recire si suprafetei de expunere considerabila, este recomandat atat pentru magazine mari cat si pentru magazine mici. Datorita constructiei sale, se poate integra rapid si cu usurinta in linii. In standard, raftul este echipat cu agregat frigorific intern, dar se poate conecta si la agregat frigorific extern.

Pagina producatorului >>


 

1 45917