Insule frigorifice

WMU Ursa 01

ursa01_th_echipamente-frigorifice-alba

Insula frigorifica WMU Ursa 01 este o vitrina frigorifica de expunere si vanzare tip autoservire, recomandata marilor magazine si supermarket-urilor. Este destinata pentru expunerea si vanzarea produselor la o temperatura de -22°C/-24°C. Se produce in module de 2,5; 3,75 m si modul de 2,15m pentru capat de gondola. Este proiectata pentru conectarea in gondole. Alimentarea cu agent frigorific se face de la agregat frigorific montat in exterior.

Pagina producatorului >>


 

WMU ursa 02

ursa02_th_echipamente-frigorifice-alba

Insula frigorifica WMU Ursa 02 este o vitrina frigorifica de expunere si vanzare tip autoservire, recomandata marilor magazine si supermarket-urilor. Este destinata pentru expunerea si vanzarea produselor la o temperatura de -22°C/-24°C. Se produce in module de 2,5; 3,75 m Alimentarea cu agent frigorific se face de la agregat frigorific montat in exterior.

Pagina producatorului >>


 WMU Ursa 03

ursa03_th_echipamente-frigorifice-alba

Insula frigorifica WMU Ursa 03 este o vitrina frigorifica de expunere si vanzare tip autoservire, recomandata marilor magazine si supermarket-urilor. Este destinata pentru expunerea si vanzarea produselor la o temperatura de -22°C/-24°C. Se produce in module de 2,5; 3,75 m si modul de 1,65m pentru capat de gondola. Este proiectata pentru conectarea in gondole. Alimentarea cu agent frigorific se face de la agregat frigorific montat in exterior.

Pagina producatorului >>


 

WMU Ursa 04

ursa04_th_echipamente-frigorifice-alba

Insula frigorifica WMU Ursa 04 este o vitrina frigorifica de expunere si vanzare tip autoservire, recomandata marilor magazine si supermarket-urilor. Este destinata pentru expunerea si vanzarea produselor la o temperatura de -22°C/-24°C. Se produce in module de 2,5; 3,75 m si modul de 1,875m pentru capat de gondola. Este proiectata pentru conectarea in gondole. Alimentarea cu agent frigorific se face de la agregat frigorific montat in exterior.

Pagina producatorului >>


 

WMN Norma 03

norma03_th_echipamente-frigorifice-alba

Insula frigorifica WMN Norma 03 este o vitrina frigorifica de expunere si vanzare tip autoservire, recomandata marilor magazine si supermarket-urilor. Este destinata pentru expunerea si vanzarea produselor la o temperatura de -22°C/-24°C. Se produce in module de 2,5; 3,75 m si modul de 1,65m pentru capat de gondola. Este proiectata pentru conectarea in gondole. Alimentarea cu agent frigorific se face de la agregat frigorific montat in exterior.

Pagina producatorului >>


 

1 45917