Vitrine orizontale

LCC Catania

LCCCATANIA_echipamente-frigorifice-horeco-alba

LCC Catania este destinata expunerii si vanzarii produselor alimentare, in special a produselor lactate, carnii si produselor din carne. Este echipata cu sistem hidraulic de ridicare a geamului frontal. Multumita acestui sistem, manevrabilitatea vitrinei este mai eficienta: asezarea marfii si curatarea vitrinei sunt realizabile mult mai usor. Vitrina LCC Catania are in componenta o camera de depozitare a alimentelor ce este amplasata sub suprafata de expunere. Vitrina LCC Catania are un sistem de racire dinamic ce poate functiona cu agregat frigorific intern. Poate, de asemenea, sa fie alimentata cu agent frigorific de la un agregat frigorific extern.

Pagina producatorului>>


 

LCT Tucana 02

LCT_TUCANA02_echipamente-frigorifice-horeco-alba

LCT Tucana 02 este destinata expunerii si vanzarii produselor alimentare, in special a produselor lactate, carnii si produselor din carne. Este echipata cu sistem hidraulic de ridicare a geamului frontal. Multumita acestui sistem, manevrabilitatea vitrinei este mai eficienta: asezarea marfii si curatarea vitrinei sunt realizabile mult mai usor. Vitrina LCT Tucana 02 este echipata cu sistem de iluminat cu o lampa fluorescenta si termostat electronic. De asemenea, are in componenta o camera de depozitare a alimentelor ce este amplasata sub suprafata de expunere. Vitrina LCT Tucana 02 are un sistem de racire dinamic ce poate functiona cu agregat frigorific intern. Poate, de asemenea, sa fie alimentata cu agent frigorific de la un agregat frigorific extern.

Pagina producatorului>>


 

LCT Tucana

tucana_th_echipamente-frigorifice-horeco-alba

LCT Tucana este destinata expunerii si vanzarii produselor alimentare, in special a produselor lactate, carnii si produselor din carne. Este echipata cu sistem hidraulic de ridicare a geamului frontal. Multumita acestui sistem, manevrabilitatea vitrinei este mai eficienta: asezarea marfii si curatarea vitrinei sunt realizabile mult mai usor. Vitrina LCT Tucana este echipata cu sistem de iluminat cu o lampa fluorescenta si termostat electronic. De asemenea, are in componenta o camera de depozitare a alimentelor ce este amplasata sub suprafata de expunere. Vitrina LCT TUCANA are un sistem de racire dinamic ce poate functiona cu agregat frigorific intern. Poate, de asemenea, sa fie alimentata cu agent frigorific de la un agregat frigorific extern.

Pagina producatorului>>


 

LCD Dorado / LCD Dorado D

lcd_dorado_th_echipamente-frigorifice-horeco-alba

Vitrina frigorifica LCD Dorado / LCD Dorado D este destinata expunerii si vanzarii produselor alimentare, in special a produselor lactate, carnii si produselor din carne. Vitrina frigorifica are un profil lat din aluminiu iluminat, ce poate fi folosit in acelasi timp pe post de raft. Permite expunerea alimentelor de dimensiuni reduse. Muchia geamului frontal are profil de aluminiu in partea de sus, ceea ce faciliteaza accesul in interiorul vitrinei. Vitrina frigorifica LCD Dorado este iluminata suplimentar in partea inferioara, ceea ce produce un efect vizual si estetic mai bun. De asemenea, are in componenta o camera de depozitare a alimentelor ce este amplasata sub suprafata de expunere. Este echipata in varianta standard cu agregat frigorific, fiind disponibila in versiunea cu racire statica LCD Dorado si cu racire dinamica LCD Dorado D. Datorita constructiei sale, se poate integra rapid si cu usurinta in linii.

Pagina producatorului>>


 

LDP Pegas

pegas_th_echipamente-frigorifice-horeco-alba

Vitrina frigorifica LDP Pegas este conceputa pentru expunerea si vanzarea produselor alimentare la o temperatura de -1 pana la +5oC. Este produs in patru module 1,25, 1,875,  2,5 si 3,75 (m) si cu colturi in interior si exterior. In standard, LDP Pegas are geamul frontal sustinut hidraulic la deschiderea verticala. Datorita agregatului frigorific extern, sistemului de racire dinamic si suprafetei de expunere considerabila, Pegas este recomandata in special pentru magazine mari si supermarketuri. Este adaptabila conectarii in linii.

Pagina producatorului>>


 

LCP Pegas SF

pegas_sf_th_echipamente-frigorifice-horeco-alba

Vitrina frigorifica LDP Pegas SF este conceputa pentru expunerea si vanzarea produselor alimentare la o temperatura de -1 pana la +5oC. Este produsa in patru module 1,25, 1,875, 2,5 si 3,75 (m) si cu colturi in interior si exterior. In standard, LDP Pegas SF are geamul frontal sustinut hidraulic la deschiderea verticala. Datorita agregatului frigorific extern, sistemului de racire dinamic si suprafetei de expunere considerabila, LDP Pegas SF este recomandata in special pentru magazine mari si supermarketuri. Este adaptabila conectarii in linii.

Pagina producatorului>>


 

LCK Kolumba

kolumba_th_echipamente-frigorifice-horeco-alba

Vitrina frigorifica LCK Kolumba este conceputa pentru expunerea si vanzarea produselor alimentare la o temperatura de -1 pana la +5oC. Este produs in patru module 1,25, 1,875, 2,5 si 3,75 (m) si cu colturi in interior si exterior la 450. In standard, LCK Kolumba are geamul frontal sustinut hidraulic la deschiderea verticala. Datorita agregatului frigorific extern, sistemului de racire dinamic si suprafetei de expunere considerabila, LCK Kolumba este recomandata in special pentru magazine mari si supermarketuri. Este adaptabila conectarii in linii.

Pagina producatorului>>


 

1 45917