Vitrine verticale

SCK Kolumba CH

SCK_Kolumba_CH_echipamente-frigorifice-horeco-alba

Pagina producatorului >>


 

SCT Tucana 02 CH

SCT_Tucana_02_CH_echipamente-frigorifice-horeco-alba

Pagina producatorului >>


 

RCH Hercules 01

hercules01_th_echipamente-frigorifice-horeco-alba

Raftul frigorific RCH Hercules 01 este proiectat pentru expunerea si vanzarea produselor alimentare la un interval de temperatura de -1°C/+10°C, in marile magazine si supermarket-uri. Este produs in module de 1,875; 2,15; 2,5 si 3,75 m, si pentru capat de gondola, modul de 1,25m. Sunt expuse, in general, produse lactate, carne si carne afumata. RCH Hercules 01 este alimentat cu agent frigorific de la un agregat frigorific montat in exterior. Este conceput astfel incat sa se poata conecta usor si rapid in linii sau gondole. RCH Hercules 01 are in standard patru randuri de polite ajustabile pe inaltime si inclinare. Este echipat cu ecran pe timp de noapte, in standard, ceea ce duce la minimizarea consumului de energie atunci cand magazinul este inchis.

Pagina producatorului >>


 

RCH Hercules 02

hercules02_th_echipamente-frigorifice-horeco-alba

Rafrul frigorific RCH Hercules 02 este destinat expunerii si vanzarii produselor alimentare in supermarket-uri, in special produse lactate, carne si carne afumata, la un interval de temperatura de -1°C/+10°C. RCH Hercules 02 este alimentat cu agent frigorific de catre un agregat frigorific extern. Este conceput astfel incat sa permita asamblarea simpla si rapida intr-o intreaga linie de vanzare. Versiunea standard RCH Hercules 02 dispune de patru randuri de rafturi reglabile pe inaltime si in diverse unghiuri. Este echipat cu ecran manual pe timp de noapte, pentru a reduce consumul de curent in afara orelor de program ale magazinului.

Pagina producatorului >>


 

RCH Hercules 03

hercules03_th_echipamente-frigorifice-horeco-alba

Rafrul frigorific RCH Hercules 03 este destinat expunerii si vanzarii produselor alimentare in supermarket-uri, in special produse lactate, carne si carne afumata, la un interval de temperatura de -1°C/+10°C. RCH Hercules 03 este alimentat cu agent frigorific de catre un agregat frigorific extern. Este conceput astfel incat sa permita asamblarea simpla si rapida intr-o intreaga linie de vanzare. Versiunea standard RCH Hercules 03 dispune de patru randuri de rafturi reglabile pe inaltime si in diverse unghiuri. Este echipat cu ecran manual pe timp de noapte, pentru a reduce consumul de curent in afara orelor de program ale magazinului.

Pagina producatorului >>


 

RCH Hercules 04

hercules04_th_echipamente-frigorifice-horeco-alba

Rafrul frigorific RCH Hercules 04 este destinat expunerii si vanzarii produselor alimentare in supermarket-uri, in special produse lactate, carne si carne afumata, la un interval de temperatura de -1°C/+10°C. RCH Hercules 04 este alimentat cu agent frigorific de catre un agregat frigorific extern. Este conceput astfel incat sa permita asamblarea simpla si rapida intr-o intreaga linie de vanzare. Versiunea standard RCH Hercules 04 dispune de patru randuri de rafturi reglabile pe inaltime si in diverse unghiuri. Este echipat cu ecran manual pe timp de noapte, pentru a reduce consumul de curent in afara orelor de program ale magazinului.

Pagina producatorului >>


 

RCH Hercules 05

HERCULES_05_echipamente-frigorifice-horeco-alba

Rafrul frigorific RCH Hercules 05 este destinat expunerii si vanzarii produselor alimentare in supermarket-uri, in special produse lactate, carne si carne afumata, la un interval de temperatura de -1°C/+10°C. RCH Hercules 05 este alimentat cu agent frigorific de catre un agregat frigorific extern. Este conceput astfel incat sa permita asamblarea simpla si rapida intr-o intreaga linie de vanzare. Versiunea standard RCH Hercules 05 dispune de patru randuri de rafturi reglabile pe inaltime si in diverse unghiuri. Este echipat cu ecran manual pe timp de noapte, pentru a reduce consumul de curent in afara orelor de program ale magazinului.

Pagina producatorului >>


 

RCH Hercules 06

HERCULES_06_echipamente-frigorifice-horeco-alba

Rafrul frigorific RCH Hercules 06 este destinat expunerii si vanzarii produselor alimentare in supermarket-uri, in special produse lactate, carne si carne afumata, la un interval de temperatura de -1°C/+10°C. RCH Hercules 06 este alimentat cu agent frigorific de catre un agregat frigorific extern. Este conceput astfel incat sa permita asamblarea simpla si rapida intr-o intreaga linie de vanzare. Versiunea standard RCH Hercules 06 dispune de patru randuri de rafturi reglabile pe inaltime si in diverse unghiuri. Este echipat cu ecran manual pe timp de noapte, pentru a reduce consumul de curent in afara orelor de program ale magazinului.

Pagina producatorului >>


 

RCO Octans 02

octans02_th_echipamente-frigorifice-horeco-alba

Rafrul frigorific RCO Octans 02 este destinat expunerii si vanzarii produselor alimentare in supermarket-uri, in special produse lactate, carne si carne afumata, la un interval de temperatura de -1°C/+10°C. RCO Octans 02 este alimentat cu agent frigorific de catre un agregat frigorific extern. Este conceput astfel incat sa permita asamblarea simpla si rapida intr-o intreaga linie de vanzare. Versiunea standard RCO Octans 02 dispune de patru randuri de rafturi reglabile pe inaltime si in diverse unghiuri. Este echipat cu ecran manual pe timp de noapte, pentru a reduce consumul de curent in afara orelor de program ale magazinului.

Pagina producatorului >>


 

RCLP Lepus

lepus_th_echipamente-frigorifice-horeco-alba

Raftul frigorific RCLP Lepus este un raf destinat expunerii si vanzarii produselor lactate in intervalul de temepratura +2°C/+10°C, in marile magazine si supermarket-uri. Este produs in module de 2,8m, ceea ce permite plasarea bunurilor la baza raftului pe doi europaleti standard. Sistemul hidraulic de ridicare a politei de la baza raftului, asigura accesrul usor la schimbarea paletilor. Doua randuri de rafturi in partea de sus, permit expunerea mai multor produse lactate. Lateralele si carcasa sunt izolate cu spuma poliuretan, ceea ce garanteaza o izolare corespunzatoare.

Pagina producatorului >>


 

RCA Aries 03

RCA_Aries_echipamente-frigorifice-horeco-alba

Raftul frigorific RCA Aries 03 este destinat expunerii si vanzarii produselor lactate, carne si carne afumata, la un interval de temperatura de -1°C/+10°C. De asemenea, este perfect pentru afisarea si vanzarea produselor de patiserie si cofetarie. Este alimentat cu agent frigorific numai de la un agregat frigorific montat in exterior. Este conceput astfel incat sa permita asamblarea simpla si rapida intr-o intreaga linie de vanzare. Raftul RCA Aries 03 are in standard doua randuri de polite ajustabile pe inaltime si inclinare. Sunt echipate cu opritoare de produs si sine de portpret.

Pagina producatorului >>


 

RCA Aries 02

arie02_th_echipamente-frigorifice-horeco-alba

Raftul frigorific RCA Aries 02 este destinat expunerii si vanzarii produselor lactate, carne si carne afumata, la un interval de temperatura de -1°C/+10°C. De asemenea, este perfect pentru afisarea si vanzarea produselor de patiserie si cofetarie. Este alimentat cu agent frigorific numai de la un agregat frigorific montat in exterior. Este conceput astfel incat sa permita asamblarea simpla si rapida intr-o intreaga linie de vanzare. Raftul RCA Aries 02 are in standard doua randuri de polite ajustabile pe inaltime si inclinare. Sunt echipate cu opritoaare de produs si sine de portpret.

Pagina producatorului >>


 

1 45917