Service si suport

Va oferim:

ABONAMENTE DE MENTENANTA LUNARA ce includ operatiuni de intretinere efectuate lunar,in acest abonament este inclusa manopera tuturor defectiunilor care apar in cursul lunii cu exceptia pieselor de schimb care se vor factura separat.

CONTRACTE DE REVIZIE TEHNICA GENERALA de doua ori pe an acesta fiind cel mai simplu mod de a preveni eventualele defectiuni grave a echipamentelor pe care le detineti, si pentru a evita perioadele de nefunctionare a acestora. De asemenea oferim instruire,consultanta si suport tehnic. Pe langa acestea beneficiati de preturi promotionale la echipamentele achizionate de la noi, si garantarea lucrarilor efectuate.

ABONAMENT DE INTERVENTIE PERIODICA în cadrul cărora se stabilește numărul de vizite pe care le vom realiza într-un anumit interval de timp.

Certificate: 

Abonamentele și contractele includ gratuit: 

– Instruirea personalului utilizator
– Consultanță în vederea achiziționării de echipamente noi
– Suport tehnic pentru obținerea celui mai bun raport calitate / preț

Fiecare intervenție de întreținere sau reparație este însoțită de rapoarte de inspecție ce cuprind:
- lista operațiunilor desfășurate și a materialelor folosite – descrierea defecțiunii și a cauzei acesteia – soluțiile adoptate și modificările aduse echipamentelor (dacă este cazul) – comentarii și sugestii pentru buna funcționare ulterioară a echipamentelor

PRIN EFECTUAREA OPERATIUNILOR DE INTRETINERE A SISTEMELOR FRIGORIFICE: se reduce gradul de uzura al echipamentelor asigurandu-se astfel o durata de viata mai mare; se asigura functionarea in parametri optimi reducandu-se consumul de energie electrica suplimentar; se constata gradul de uzura al materialelor consumabile (filtru deshidrator, ulei frigorific, contactori electrici) prevenindu-se astfel deteriorarea unor componente importante ale sistemului; se ofera beneficiarului informatii transparente despre starea echipamentelor si a lucrarilor efectuate astfel incat inlocuirea lor sa fie bugetata din timp.

Portofoliul larg de clienti aflati sub intretinere precum si experienta acumulata in acest domeniu ne permite efectuarea operatiunilor de service si intretinere cu profesionalism respectand cele mai inalte standarde de calitate.

Echipele de interventie sunt disponibile 24h/24h si intervin in cel mai scurt timp de la sesizarea unei avarii astfel incat echipamentele sa revina la parametri normali in cel mai scurt timp fara a periclita siguranta marfurilor depozitate.

Date contact Referinte – printre clientii nostrii

 

horeco-frigo-service-carmes-mesentea (3)horeco-frigo-service-service-support (2)horeco-frigo-service-service-support (3)horeco-frigo-service-service-support (4)