SERVICE ȘI SUPORT

CONTRACTE DE SERVICE

Acestea reprezintă soluția perfectă indiferent de numărul de echipamente pe care le gestionați. Datorită vastei experiențe în domeniul frigului și al echipei de tehnicieni foarte bine pregatită putem asigura service și mentenanță pentru echipamentele dumneavoastră chiar dacă nu au fost instalate de noi.

ABONAMENTE ȘI CONTRACTE DE MENTENANȚĂ

ABONAMENTE DE MENTENANȚĂ LUNARĂ

Acestea includ operatiuni de întreținere efectuate lunar, în acest abonament este inclusă manopera tuturor defecțiunilor care apar în cursul lunii cu excepția pieselor de schimb care se vor factura separat.

CONTRACTE DE REVIZIE TEHNICĂ GENERALĂ

Obișnuim să le efectuăm de două ori pe an, acesta fiind cel mai simplu mod de a preveni eventualele defecțiuni grave a echipamentelor pe care le detineți, și pentru a evita perioadele de nefuncționare a acestora. De asemenea oferim instruire, consultanță și suport tehnic. Pe lângă acestea beneficiați de prețuri promoționale la echipamentele achiziționate de la noi, și garantarea lucrărilor efectuate.

ABONAMENT DE INTERVENȚIE PERIODICĂ

În cadrul acestor abonamente se stabilește numărul de vizite pe care le vom realiza într-un anumit interval de timp.

Abonamentele și contractele includ gratuit: 

– Instruirea personalului utilizator
– Consultanță în vederea achiziționării de echipamente noi
– Suport tehnic pentru obținerea celui mai bun raport calitate / preț
Fiecare intervenție de întreținere sau reparație este însoțită de rapoarte de inspecție care cuprind: lista operațiunilor desfășurate și a materialelor folosite, descrierea defecțiunii și a cauzei acesteia, soluțiile adoptate și modificările aduse echipamentelor (dacă este cazul), comentarii și sugestii pentru buna funcționare ulterioară a echipamentelor
PRIN EFECTUAREA OPERAȚIUNILOR DE INTREȚINERE A SISTEMELOR FRIGORIFICE:

se reduce gradul de uzură al echipamentelor asigurându-se astfel o durată de viață mai mare; se asigură functionarea in parametri optimi reducandu-se consumul de energie electrica suplimentar; se constata gradul de uzură al materialelor consumabile (filtru deshidrator, ulei frigorific, contactori electrici) prevenindu-se astfel deteriorarea unor componente importante ale sistemului; se oferă beneficiarului informații transparente despre starea echipamentelor și a lucrărilor efectuate astfel încât înlocuirea lor să fie bugetată din timp.

Portofoliul larg de clienți aflați sub întreținere precum și experiența acumulată în acest domeniu ne permite efectuarea operațiunilor de service și întreținere cu profesionalism respectând cele mai înalte standarde de calitate.

Echipele de intervenție sunt disponibile 24h/24h și intervin în cel mai scurt timp de la sesizarea unei avarii astfel încât echipamentele să revină la parametri normali în cel mai scurt timp fără a periclita siguranța marfurilor depozitate.

FURNIZORI ECHIPAMENTE HORECO

Pentru a oferi servicii premium, folosim echipamente și agregate numai de la producători consacrați din industrie. Mai jos enumerăm pe câțiva dintre aceștia.

DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI?

SOLICITĂ OFERTĂ

Ai nevoie de ajutor în realizarea unui proiect frigorific? Nu ezita să ne contactezi.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

BIROU

NUMĂR URGENȚE

PROGRAM DE LUCRU

8:00 – 16:00