Project Description

CONTROL ȘI AUTOMATIZĂRI INSTALAȚII FRIGORIFICE

Oferim o gamă diversificată de dispozitive mecanice și electronice de automatizare pentru instalații frigorifice.

Horeco Frigo Service vă oferă o gamă diversificată de dispozitive mecanice și electronice de automatizare pentru instalatii frigorifice, care include:

– Valve termostatice de expansiune.
– Ventile electromagnetice.
– Termostate și controlere de presiune.
– Regulatoare de presiune.
– Regulatoare de temperatura.
– Filtre deshidratoare.
– Robinete de inchidere manuale.

PROTECTIE SI CONTROL

Presostate de înaltă și joasă presiune Presostate diferențiale de ulei Electroventile Manometre Senzori de temperatura Regulatoare de presiune.

AVANTAJELE CLIENTULUI

Soluțiile noastre sunt concepute să rezolve orice tip de problemă, simplă sau complexă. Pentru fiecare client concepem o soluție, cea mai bună soluție din punct de vedere tehnic, tehnologic si economic, pentru situația respectivă. De la o simpla vitrină frigorifică, până la situații cu numeroase și variate zone răcite de depozitare sau prezentare, orice problemă este analizată și va primi cea mai bună soluție de automatizare și monitorizare.

CONTACTEAZĂ-NE
CONTACTEAZĂ-NE

GARANȚIA NOASTRĂ

Noi va oferim flexibilitatea de a alege ce se potriveste cel mai bine necesitatilor dumneavoastră. Serviciile oferite de HORECO FRIGO SERVICE ALBA completeaza gama variata de produse, tocmai pentru a oferi clientului solutii complete si adecvate afacerii lui. Dar pentru a furniza servicii cu adevarat competitive, trebuie sa adaugi valoare conferita de PROFESIONALISMUL echipei HORECO FRIGO SERVICE ALBA. Clientii nostri merita de fiecare data produse si servicii care sa indeplineasca cele mai severe standarde de calitate.

SOLICITĂ OFERTĂ

Ai nevoie de ajutor în realizarea unui proiect frigorific? Nu ezita să ne contactezi.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

CONTACT BIROU

0748 223 458

URGENȚE

0748 223 458

PROGRAM DE LUCRU

08:00 – 16:00