Project Description

Mobilier și vitrine frigorifice

Oferim o gamă completă de vitrine, rafturi și lăzi frigorifice pentru orice tipuri de market-uri pentru păstrarea produselor refrigerate sau congelate în funcție de cerinte. Acestea pot fi dotate cu agregate încorporate sau cu agregate externe. Vitrinele sunt dotate cu controlere electronice pentru controlul temperaturilor și a decongelărilor automate.

GAMA DE VITRINE FRIGORIFICE

ES SYSTEM K

Oferim o gamă completă de vitrine, rafturi și lăzi frigorifice pentru orice tipuri de market-uri pentru păstrarea produselor refrigerate sau congelate în funcție de cerinte. Acestea pot fi dotate cu agregate încorporate sau cu agregate externe. Vitrinele sunt dotate cu controlere electronice pentru controlul temperaturi lor și a decongelărilor automate.

CONTACTEAZĂ-NE
RAFTURI FRIGORIFICE sunt destinate afișării și vânzării mezelurilor, în intervalul de temperatură de +1°C /+10°C. Lateralele și carcasa sunt izolate cu spumă poliuretanică, ceea ce garanteaza o izolare corespunzatoare. Rafturile conține patru rânduri de polițe ajustabile pe înălțime și înclinare. Perdeaua pe timp de noapte asigură un consum redus de energie. Mulțumită sistemului dinamic de răcire și suprafeței de expunere considerabilă, este recomandat atât pentru magazine mari cât și pentru magazine mici. Datorită construcției sale se poate integra rapid și cu ușurință în linii. În standard, raftul este echipat cu agregat frigorific intern, dar se poate conecta și la agregatul frigorific extern.

Camere modulare

Camerele modulare au următoarele caracteristici: • pereți și tavan acoperite cu plastisol alb alimentar. • pardoseală acoperită cu inox antialunecare. • ușa cu gol de trecere 800×1850 mm, sistem de încuiere și deschidere din interior, cu rezistență electrică în toc la ușile de congelare. • îmbinarea panourilor se realizează prin sistem de îmbinare încastrat cu cârlige. • unitățile frigorifice monobloc, se montează pe orice panou lateral și sunt dotate cu termostat electronic de control, compresor ermetic, condensare cu aer, decongelare automată, iluminare interioară, cablu pentru alimentarea rezistentei electrice la ușile de congelare, cablu pentru microîntrerupator de ușă.

PROGRAM DE LUCRU

Luni-Vineri 08:00 – 16:00
Sâmbătă închis      
Duminică închis      

  0748 223 458

CONTACTEAZĂ-NE

GARANȚIA NOASTRĂ

Noi vă oferim flexibilitatea de a alege ce se potrivește cel mai bine necesităților dumneavoastră. Serviciile oferite de HORECO FRIGO SERVICE ALBA completează gama variată de produse, tocmai pentru a oferi clientului soluții complete și adecvate afacerii lui. Dar pentru a furniza servicii cu adevarat competitive, trebuie să adaugi valoare conferită de PROFESIONALISMUL echipei HORECO FRIGO SERVICE ALBA. Clienții noștri merită de fiecare dată produse și servicii care să îndeplinească cele mai severe standarde de calitate.

SOLICITĂ OFERTĂ

Ai nevoie de ajutor în realizarea unui proiect frigorific? Nu ezita să ne contactezi.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

TELEFON BIROURI

URGENȚE

PROGRAM DE LUCRU

08:00 – 16:00